Tietoa meistä

Sininen Elefantti on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman avaimenperiä ja avainkaulanauhoja jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen.

Löydät sininenelefantti.com verkkokaupasta niin kelluvat avaimenperät, monikäyttö avaimenperät, tupsu avaimenperät kuin makramee avaimenperät kauniissa väreissä ja malleissa. Iso osa avaimenperistä soveltuu myös laukkukoruiksi. Valitse itsellesi sopivin avaimenperä erilaisiin avaimiisi: kotiavain, mökin avain, pyörän avain, auton avain, moottoripyörän avain, vesiskootterin avain, veneen avain ja tee se tunnistettavalla tavalla! 

Avain on esine, joka avaa erilaisia ovia, kulkuneuvoja, säilytyslokeroita ja paljon muuta. Omistamme monia erilaisia avaimia elämämme aikana. Lapsena sait avaimen ensimmäiseen polkupyörääsi. Teini-iässä oli tärkeää pitää huolta mopon avaimista. Aikuisena koit mieleenpainuvan hetken kun sait oman ensimmäisen kotisi avaimet. Ei kulu varmasti päivääkään ettemmekö käyttäisi yksiä tai useampia avaimia. 

Jokaisella meistä on avaimia, joita olisi mahdotonta erottaa toisistaan ilman persoonallista avaimenperää. Tyylikäs, käytännöllinen tai trendikäs avaimenperä kertoo sen kantajan luonteesta omaa tarinaansa. 

Hanki itsellesi kaunis avaimenperä tai anna lahjaksi ystävälle.

Mikä on sinun tarinasi? Anna avaimiesi päättää se.