Toimitus ja palautusehdot

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Tilauksesi käsittely, tuotteiden valmistus ja maksuton toimitus vaativat tiimiltämme 2-3 viikon viiveen. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

Palautus

Verkkokaupan asiakkaalla on oikeus palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet 14 vuorokauden aikana siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteet. Halutessasi palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan sininenelefanttii@gmail.com ja kerro mistä tilauksesta haluaisit tuotteita palauttaa. Liitä mukaan kuvaus ja valokuva tuotteesta/tuotteista.

Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksissaan sekä myyntikuntoisia, ja ne tulee postittaa viipymättä tai viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautusilmoituksen antamisesta.

Jos palautusoikeutta käytetään, sininenelefantti.com on velvollinen maksamaan takaisin asiakkaalle tuotteiden hinnan, lukuun ottamatta palautuskuluja. Asiakas on itse vastuussa palautuskuluista. 

Palautuksen yhteydessä takaamme, että tuotteiden hinnan maksu suoritetaan asiakkaalle alle 14 päivän kuluessa palautetun paketin vastaanottopäivästä.